EUROACT – TRADUCERI & APOSTILLE

Termeni si conditii de plati online:

Platile online sunt destinate exclusiv clientilor care sunt in posesia unei facturi proforme. Plata serviciilor de traducere se poate face direct cu cardul sau prin transfer in contul bancar al societatii Euroact srl cu sediul in Radauti, IBAN RO56 BTRL 0610 1202 4213 24XX deschis la Banca Transilvania filiala Radauti.

In cazul in care traducerile contin greseli, clientul are drept la despagubire intr-o proportie cuprinsa intre 0 – 100% din pretul achitat (procentul este propus de client) daca motivele invocate sunt rezonabile. Restituirea banilor se face in maxim 2 zile lucratoare.

In cazul in care clientul doreste sa renunte la comanda inainte de predare, acesta trebuie sa achite, proportional, munca depusa de traducator pana in acel moment dar nu mai putin de o pagina (pentru a putea acoperi, astfel, si comisioanele de transfer bancar aferente platilor online). Actul partial va fi predat, scanat si nestampilat, prin e-mail sau prin alta modalitate convenita de comun acord, ca dovada a finalizarii partiale si in scopul calcularii proportionale a muncii depuse pana in acel moment.

Politica de condentialitate a datelor personale poate fi consultata pe site-ul nostru la sectiunea dedicata in acest scop.

Societatea noastra garanteaza siguranta datele clientilor care sunt procesate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.