EUROACT – TRADUCERI & APOSTILLE

Informatii utile despre biroul de traduceri legalizate din Radauti

Serviciile de traduceri legalizate sunt solicitate in situatii foarte variate. Traducatorii profesionisti ofera servicii pentru majoritatea limbilor, precum limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, maghiara, portugheza, greaca, bulgara, etc.

Serviciile de traduceri se adreseaza atat personelor fizice, cat si celor care detin o societate comerciala. Profesionistii in traduceri, pe langa competentele lor lingvistice, utilizeaza si alte resurse de traducere cum ar fi cele oferite de calculator, internet, baze de date interactive, etc.

Traduceri autorizate sunt utilizate in diferite domenii: legalizari notariale, supralegalizari, declaratii de valoare, recunoasterea diplomelor si a studiilor efectuate in strainatate, precum si transcrierea unor acte de stare civila.

Pentru detinatorii de automobile, foarte importante sunt serviciile de traduceri ale actelor auto in vederea inmatricularii. Daca autoturismul provine dintr-o tara care este membra Uniunii Europene, este necesara traducerea autorizata a actelor.

Exista doua tipuri de traduceri, cele autorizate si cele legalizate. Cele autorizate sunt cele simple, efectuate de un traducator autorizat si care poarta stampila acestuia, iar cele legalizate, pe langa semnatura traducatorului, sunt insotite si de semnatura unui notar.

Biroul de traduceri legalizate din Radauti se ocupa si cu eliberarea rovignetelor si a RCA-urilor, care sunt obligatorii pentru toti romanii posesori de autoturisme. Lipsa acestor documente poate conduce  la amenzi intre 1000 si 2000 de lei.

Clientii pot opta pentru primirea traducerilor in varianta tiparita, in format electronic, pe CD sau alte variante de stocare. Societatile comerciale solicita serviciile unui birou de traduceri, pentru parteneriatele cu diferite tari, sau pentru corespondenza comerciala ulterioara. Persoanele fizice apeleaza la serviciile noastre pentru traducerea unor diplome de studiu, contracte de munca, adeverinte, fise medicale, certificate de nastere sau de casatorie. Acestea sunt necesare pentru plecarile in strainatate, la munca sau la facultate.

In zilele noastre, birourile de traduceri s-au dezvoltat, perfectionandu-se nu doar pe limbile de circulatie internationala, precum limba engleza si franceza, ci pe majoritatea limbilor, chiar si cele mai putin utilizate.

Asadar, nu trebuie sa va mai faceti griji ca documentul de care aveti nevoie nu poate fi tradus. Biroul de traduceri legalizate din Radauti dispune de o gama larga de servicii, de cea mai buna calitate, asigurate de personal cu o vechime in acest domeniu. Se asigura atat profesionalism, cat si un timp optim de prelucrare, totul la preturi accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *