EUROACT – TRADUCERI & APOSTILLE

Cele mai ieftine traduceri de acte auto la Mall in Suceava

Importurile autovehiculelor din tarile membre ale Uniunii Europene au devenit din ce in ce mai frecvente in ultimii ani. Potrivit statisticilor, numarul masinilor aduse din strainatate in anul 2017 au crescut cu aproximativ 70% fata de anul anterior.

Principalul motiv este cel financiar, preturile masinilor second-hand din Germania este mult mai mic fata de cel al masinilor produse in Romania.

Printre firmele cele mai cautate de romani se numara Volkswagen, Ford sau Audi. Fiecare autoturism trebuie inregistrat conform normelor legislative prevazute de catre stat. Actele masinii trebuie traduse in limba romana pentru a putea fi depuse in dosarul de inmatriculare auto. Puteti opta pentru firma de traduceri de acte auto in Mall-ul din Suceava.

Unul din actele cu o importanta majora este actul de vanzare-cumparare, fara de care nu se poate realiza inmatricularea masinii in registrele romane.

Traducerile se efectueaza atat din limbile de circulatie internationala, cat si din cele mai putin utilizate. Tarifele pot varia in functie de numarul de pagini si gradul de complexitate al documentului.

Traducerile sunt autorizate, realizate intr-o firma de specialitate, de catre un profesionist in acest domeniu. Se poate solicita si legalizarea documentelor, fara a mai fi nevoiti sa mergeti la un notar.

Termenul de predare este un factor important in ceea ce priveste pretul. Daca doriti documentele intr-un timp foarte scurt, in decursul aceleasi zile, se poate solicita o taxa suplimentara.

Se pot obtine si discount-uri pentru clientii fideli sau pentru cei care solicita un volum foarte mare de documente traduse.

In momentul primirii documentelor rugam clientii sa solicite bonul fiscal. Firma de traduceri de acte auto in Mall-ul din Suceava va ofera servicii complete, oferindu-va informatii exacte despre actele care trebuie traduse, pentru a avea dosarul complet.

Concluzionand, inmatricularea unei masini aduse din import poate fi un demers simplu daca alegeti o firma de specialitate, care va va ajuta sa economisiti timp. Vi se ofera un parteneriat profitabil, de pe urma carora aveti doar de castigat. Pentru orice neclaritate, firma va sta la dispozitie cu detalii suplimentare, oferite de traducatorii cu o experienta vasta in acest domeniu, care au realizat foarte multe traduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *