EUROACT – TRADUCERI & APOSTILLE

Cele mai ieftine asigurari RCA din Radauti

Dupa cum bine stim, orice posesor de autoturism trebuie sa detina o asigurare RCA. Asigurarea reprezinta un document de raspundere civila in cazul accidentelor rutiere.

Acest document are rolul de a acoperi prejudiciile aduse victimelor unui accident. In cazul in care nu detineti o asigurare RCA, sanctiunile pot fi foarte mari. Trebuie sa achitati integral toate costurile de reparatie a masinii pe care ati avariat-o.

In Romania, puteti circula intr-un mod legal cu autoturismul doar daca ati achitat la o firma de specialitate o asigurare.

Asigurarea se poate achita in functie de cum doriti, fie pe o perioada de jumatate de an, fie pentru intregul an. Preturile difera in functie de capacitatea cilindrica a masinii.

In prezent, asigurarile RCA sunt considerate cea mai importanta categorie de asigurari de pe piata.

Sanctiunile date in lipsa unei asigurari sunt foarte mari, amenzile se incadreaza intre 1000 si 2000 de lei.

Politia va poate retine si certificatul de inmatriculare, care va fi eliberat doar cand prezentati dovada achitarii asigurarii RCA.

In cazul in care doriti o asigurare RCA din Radauti trebuie sa stiti ca preturile sunt foarte rentabile iar firma isi asuma integral raspunderea materiala in cazul eventualelor accidente.

Costurile de intretinere ale masinilor sunt, de obicei, destul de mari. Asadar, majoritatea proprietarilor doresc sa incheie o polita RCA la un pret cat mai avantajos.

Fie ca vorbim despre o persoana fizica sau despre o firma detinatoare de autoturisme, este obligatoriu sa se intocmeasca o asigurare, indiferent de statut.

Asigurarile se incheie doar cu firme autorizate in acest domeniu. Documentul se elibereaza stampilat de firma si insotit de o vigneta.

Asigurarea este foarte rentabila din punct de vedere economic, deoarece pagubele in cazul unui accident sunt foarte mari, mai ales daca vorbim si de victime.

Asadar, daca va doriti sa utilizati autoturismul in conformitate cu toate prevederile legale din Romania, alegeti sa intocmiti o asigurare RCA in Radauti, la un pret avantajos si cu o firma care isi asuma toate responsabilitatile materiale care apar in cazul producerii unui accident rutier. In functie de autoturismul dumneavoastra, se vor preciza si preturile asigurarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *